ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

logo200px
Οι δράσεις του Marathon Foundation αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του Μαραθώνα και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Προτεραιότητά μας η στήριξη και η ανακούφιση των πιο ευάλωτων κοινωνικά ομάδων

Προτεραιότητά μας αποτελεί η στήριξη και η ανακούφιση των πιο ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Τα άτομα με αναπηρία, οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας καθώς και τα παιδιά και οι νέοι του Μαραθώνα που δεν έχουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην κοινωνική ζωή πιστεύουμε ότι χρήζουν ίσης αντιμετώπισης και η ενεργοποίησή τους αποτελεί την παρακαταθήκη του τόπου μας για το μέλλον.

Οι δράσεις του Marathon Foundation στοχεύουν να βελτιώσουν τις κοινωνικές υπηρεσίες και να διευκολύνουν την ένταξη και την ισότιμη μεταχείριση των ατόμων με αναπηρία τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η αναγνώριση της προσφοράς της τρίτης ηλικίας φιλοδοξούμε να μετουσιωθεί σε έμπρακτες κοινωνικές δράσεις με στόχο την ενεργή ανάμειξη τους στην κοινότητα. Η βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης, η στήριξη των καινοτόμων ιδεών και η προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας θα αποτελέσουν βασικό μέλημά μας για την καλλιέργεια των νέων.

Με κύριο γνώμονα την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του Μαραθώνα και τη συμβολή στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, το Marathon Foundation, προσβλέπει, σαν σύγχρονος Φειδιπίδης, σε μια αναγγελία νίκης της αλληλεγγύης και της ενότητας έναντι της αποδομημένης πραγματικότητας που βιώνουμε καθημερινά.

draseis-01
draseis-02
draseis-03
draseis-04